Săptămâna Îngerilor și a Arhanghelilor

Săptămâna Îngerilor și a Arhanghelilor este un eveniment menit să te ajute să înțelegi mai bine și să comunici mai ușor cu minunata lume a Îngerilor și a Arhanghelilor.

 

Rezervă-ți Locul Gratuit
An de an, pregătim cu drag conferințe despre Îngeri și Arhangheli, exerciții practice, manifestări artistice, totul pentru a te ajuta să-i cunoști cât mai bine și să percepi ajutorul minunat pe care fiecare dintre ei ți-l poate oferi, clipă de clipă.

Pomeniți în scrierile sfinților, menționați în textele istorice ale umanității, fiind mereu aproape de sufletele noastre atunci când îi chemăm şi le cerem spontan ajutorul, Îngerii și Arhanghelii – aceste ființe de lumină – ne ocrotesc în taină cu iubirea lor.

Îngerii și Arhanghelii sunt nevăzuți pentru ochii obișnuiți, dar dacă privim cu Inima, începem să le simțim prezența.

Săptămâna Îngerilor și a Arhanghelilor este un eveniment menit să te ajute să înțelegi mai bine și să comunici mai ușor cu minunata lume a Îngerilor și a Arhanghelilor.

Fiecare om este o minune irepetabilă, iar viața pe care o trăiești poate fi una plină de iubire, fericire, armonie și recunoștință. Poți să ceri și apoi să primești, chiar acum, ajutorul Îngerilor și al Arhanghelilor. Vor fi încântați să participe la frumusețea vieții tale. În fond, aceasta este chiar menirea lor.

Fiecare zi a acestui eveniment este o etapă a unei sui generis călătorii prin care poți să te cunoşti în profunzime, să te transformi prin alchimizarea tendinţelor inferioare, astfel încât la final să te integrezi în Voinţa Dumnezeiască şi prin aceasta în Împărăţia lui Dumnezeu Tatăl. De aceea, te invităm să vii, zi de zi, la Sărbătoarea Îngerilor și a Arhanghelilor, pentru ca, pas cu pas, să parcurgi acest drum al Luminii.

Conferințe, Workshop-uri
Jocuri Interactive

Spectacole, Concerte
și Filme

Expoziții de Artă Divină

Recomandă Evenimentul

Rezervă-ți Locul Gratuit

Pin It on Pinterest